Virtualisatie met VMware

VIRTUALISATIE MET VMware

Een private cloud voor al uw belangrijke workloads

  • 30 jaar ervaring
  • Servers staan in België
  • IoT Maatwerkoplossingen
  • API's voor integratie
  • Simme monitoring oplossingen

Uw gegevens veilig op een dedicated VMware-server

Een eigen private cloud die draait op een aan u toegewezen fysieke VWware-server in ons datacenter. OAC biedt de mogelijkheid om uw huidige on-premises infrastructuur geheel of deels naar een eigen private cloud te verplaatsen. Onze VMware-servers worden beheerd door onze eigen teams en kennen een beschikbaarheidsniveau van meer dan 99,9 procent. Binnen deze volledig afgeschermde omgeving kunt u zoveel virtual machines aanmaken als u nodig heeft.

Hybrid cloudoplossingen

Al onze VPS’en draaien op de nieuwste Intel Xeon processoren. Daarnaast maken we gebruik van SATA HDD en SSD opslaggeheugen waardoor u altijd verzekerd bent van de hoogste snelheden en de beste betrouwbaarheid. Het maakt dan niet uit of u complexe applicaties draait of een eigen webserver voor uw organisatie host, dankzij de VPS’en van OAC bent u altijd verzekerd van een flexibele oplossing terwijl uw data in België blijft.

Schaalbaarheid

Ook bij onze VMware-oplossingen zorgen we voor maatwerk. We zorgen ervoor dat u precies die configuratie krijgt die u nodig heeft. Mocht uw bedrijf groeien, dan zorgen wij ervoor dat uw configuratie met u meegroeit. Updates, securityfixes en andere belangrijk onderhoud doen wij voor u. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken en draaien uw applicaties en websites altijd onder de beste omstandigheden.

Wilt u weten wat een private cloud voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op!