Integratie

NETWERKINTEGRATIE

Uw IoT data waar u maar wilt dankzij onze API’s

  • 30 jaar ervaring
  • Servers staan in België
  • IoT Maatwerkoplossingen
  • API's voor integratie
  • Simme monitoring oplossingen

Inzicht in uw IoT netwerk dankzij het OAC-portal

Dankzij de connectiviteit die OAC biedt bij zijn IoT-devices beschikt u via uw persoonlijke portal over real-time data van uw sensoren, machines en / of apparatuur. Hoe de data wordt gepresenteerd en of de applicatie op afstand te beheren valt, hangt af van uw wensen. OAC biedt daartoe talloze mogelijkheden. Zo zijn er dashboards voor overzicht, mobiele apps voor continu inzicht en softwareapplicaties om beheer en toegang tot de data te regelen. Heeft u al een bestaand (ERP) systeem zoals Netsuite van Oracle of Microsoft Dynamics dat u wilt gebruiken om de data te analyseren, te beheren of te gebruiken dan is dat natuurlijk mogelijk.

Custom API voor moeiteloze integratie van datastromen in uw eigen software

Om deze software te integreren in uw bestaande platformen gebruikt OAC API’s om uw data direct aan uw bestaande systeem aan te bieden zonder dat daarvoor programmatuur hoeft te worden aangepast. U kunt daardoor uw eigen software blijven beheren en de datastroom van uw applicatie daar dankzij onze API in integreren. Ook als u zelfgeschreven software gebruikt om uw data te verwerken is dat geen probleem. OAC biedt daarvoor een custom made API aan zodat u moeiteloos uw datastromen in uw werkprocessen kan integreren.

Gebruiksgemak staat voorop bij ontwikkeling

De IoT-oplossingen van OAC worden voorzien van passende software waarmee OAC het verschil maakt. De data uit de apparatuur wordt omgezet in heldere informatie waarmee u beslissingen kunt maken. Gebruiksgemak staat daarbij voorop.

Vragen over IoT netwerkintegratie?